• 1524
    'en saf kan taraftar' olarak ali koç'u tanımlıyor ve tarafsız bir gözle,' en çok ben objektif' olmalıyım havasıyla fenerbahçe'yi ve başkanını değerlendiriyor.

    burada kimse uğur karakullukçu üzerinden prim kasacak değil, başta bunu söyleyelim. böyle anlıyorsa, bir zamanlar aktif olarak kullandığı bu sitenin ruhunu tam olarak kavrayamamış demektir. bizim derdimiz, olayımız zaten yeteri kadar ali koç güzellemesi yapanın olduğu medya camiasında en azından bizim armanın tadıyla yola çıkmışların bazı 'nüans' olarak görülebileceği noktalarda daha dik durma noktasında eleştirimiz oluyor, olacak da!

    koç holding bu ülkenin bir değeridir. binlerce çalışanı vardır ve bu devlete vergi konusunda sadık kalmıştır. genel kanı hep budur ancak büyük holdingleri değerlendirdiğimiz vakit, devleti yöneten hükümetlerin zaman zaman yaptıkları şark kurnazlığını gözden kaçırmamız gerekiyor. emeği yücelten şey, onu değerli kılan şey; hep beraber emekten kazanılandır. ister maddi ister manevi bu kazanımları yok sayan emeği üretenleri yönetenlere karşı elbette bazı konularda eleştiri getirmek şarttır.

    kendi holdingleri, iş alanları bazında bazı insanlar çok dürüst bir yönetim anlayışı içerisinde olabilirler fakat bu taraftarlıkla karıştığı zamanlarda görüyoruz ki suyu bulandıran, çok yanlış hareketlere mensup insan izlenimini sunabiliyorlar.

    tıpkı fatih terim özelinde kimi süreçleri değerlendirme yaptığımız da 'ah be hocam, böyle yapma, sen işine odaklan arkandayız' tavrı içerisinde oluyorsak, doğal olarak bizim topraklarda bulunmuş, aynı sevinçlere gark olmuş insanların dik durmasını istediğimiz noktalar oluyor.

    uğur'u topyekun silen, onu harcamak gerektiren bir yönelimde olalım mı diyoruz? tabii ki hayır! fakat kritiğimizi algılamayıp, eğer günü gelince kendisini bu yönüyle eleştirenleri 'holigan' kisvesinde görmeye başlarsa yanılacağını söylüyoruz. o vakit biz de ona oynat uğurcuğum der geçeriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın