resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 17546
    19 mayıs'ı cumhuriyet bayramı ya da çocuk bayramı olarak anmış olabilir. gerçekten de kendisinin de açıklamalarının başlarında dediği gibi çok insani bir durum bu.

    “bir günde yüzlerce video isteği geliyor. doğum günü, bayram, özel günler vs. kimseyi kırmamaya özen gösteriyorum. ramazan ayı, iftar vakti, oruç tutuyorum. insanlık hali… insan dalabilir. bunda bu kadar büyütecek bir şey yok...''

    buraya kadar on numara açıklama. burada sussa zaten ben eminim eleştirenlerin bir kısmı destek vermeye başlayacak, ama arda devam ediyor; ''umarım bunu konu eden insanlar hayatlarında en az benim kadar ülkesine hizmet etme fırsatını bulurlar.”

    e sen böyle bir insan olursan o tepkiler de hep gelir be arda. tugay da nihat da senin kadar bu ülkenin adının duyulmasında katkı sağlamış sporculardı. elbette başka branşlarda sizden çok daha başarılı sporcularımız da var ama futbol daha geniş kitlelere hitap ettiğinden mesele ülkenin adını duyurmaksa türk futbolcular daha başarılıdırlar, kabul. yine de sendeki egonun 10'da biri yok nihat'ta tugay'da. egolu olman da sorun değil, ama çirkin bir egon var. egolu adam kendine muhatap olarak kendi ayarında kişileri alır. hani çok başarılısın ya git, sana forma vermeyen barcelona hocasına laf çak mesela. sen kendi ayarında ya da kendinden büyük olduğunu düşündüğün kimseye laf çakamıyorsun, siyaseten de bu böyle zaten; hep güçlü olanın yanındasın.

    muhalif olmak zorunda değilsin, ama tarafsız kal be arada. salak değiliz ki biz oğlum, kimin ne olduğunu görüyoruz. namazını kıl, çok muhafazakarsın ya, değerlerini savun; iş siyasete gelince de kusura bakmayın sayın cumhurbaşkanım, ben topçuyum, topumu oynarım de çekil kenera madem. o zaman topunu konuşalım. ama sen topun hariç her şeyinle medyada ol, ondan sonra çıktığın tv programında medya hep peşimde, ne yapsam abartıyor diye ağla. medya mı dedi sana evet videosu çekip paylaş diye? medya mı dedi sana sevgililerinle basına çık, el ele galalara git diye? muhafazakarmış. kardeş, hagi senden -haşa- daha küçük bir yıldız değildi, ben daha hagi'nin eşi kim bilmiyorum, evli mi boşandı mı bilmiyorum. muhafazakarlık öyle olur, aile hayatını, özel hayatını muhafaza etmek öyle olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın