resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 17561
    19 mayıs gafı umrumda değil, dil sürçer hatadır olur.

    bu konu özelinde de, linç kültüründen şahsi olarak iğrendiğimi belirteyim. gerçekten mutsuz, saldırgan bir kesim var ki en ufak dil sürçmesine, hatalı telaffuza bile tahammülleri yok.

    fakat sonraki açıklamaları yine şaşırtmıyor.

    ne diyor arda efendi: "beni linç edenler, umarım memlekete benim kadar hizmet etme şansı bulur".

    soru şu: barcelona'nın kontratlı oyuncusuyken baban yaşında adamı dövüp "pişman değilim" diyerek, hakeme saldırarak,evde hamile eşin varken evli adamın namusuna "sırf caner'in intikamını almak için" laf atarak, cebinde silahla hastane basarak ülkene nasıl hizmet ettin?

    barcelona'da, ispanya'da veya seni takip eden türk olduğunu bilen 1 dünyalıya türk insanını, türkiye'yi böyle mi tanıttın arda efendi?

    gelelim kezban hanımefendiye.

    "sığ insanlarsınız ve bize ulaşamadığınızdan,kıskancınızdan çatlıyorsunuz. falan flan yaparsanız ahlaki bir adım atabiliriz, delikanlıysanız yüzümüze söyleyin vs"

    bak hele bak bak. tencere kapak olmuş kocişiyle.

    hayattaki tek başarısı "baba parasıyla orda burda okuyup aile şirketinde yancı olmayı da başaramayıp barcelona oyuncusu arda turan'a imza attırmak için yıllarca bir dargın bir barışık tribal dolanan" bir kezban için fazla iddialı laflar değil mi bunlar aslıhancım.

    evli kadınların peşine düşen, belinde silahla gezen, babası yaşında adamı döven kocana, o bahsettiğin ahlaki adımı attırabilsen ülke olarak çok büyük seviye atlardık farkında mısın?

    tabi sen ve senin gibilerin tek amacı "imza" olup, aldatılsa da, dayak da yese kadınlık gururunu hiçe sayıp sineye çektiğiniz için, halka da "biz çok zenginiz, fakirler bizi çekemiyor, ahlaki adım lütfen" dersi verebilme cüretini gösterebiliyorsunuz.

    aslında çok farkında olduğunuz bir gerçek var ama siz de kendinize itiraf edemiyorsunuz:

    siz, parası olan fakir insanlarsınız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın