resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 17541
    türkiye'den uzaklaşmak isteyip de bir türlü türkiye'den uzaklaşamamış futbolcudur.

    nasıl uzaklaşsın ki? burada hala daha yaptığı tüm saçmalıklara rağmen "ama bla bla bla..." diye savunanları var. ben olsam ben de uzaklaşmam.

    adam gazeteci döver, "ama...". hastane basar, silahla ateş eder, "ama...". faizlerle ilgili yorum yapar, "ama...". prim için kavga çıkartır, "ama...". hep bir "ama..." varken bu ülkeden uzaklaşılır mı? bak ispanya'da tefe koyup gönderiyorlar adamı.

    bu adam barcelona'ya transfer olduğu günden beri 1 gün bile futboluyla gündem olmadı, olamadı. hala daha utanmadan "benim kadar bu ülkeye hizmet mi ettiniz?" diyor. ne hizmeti ettin yahu sen bu ülkeye? ispanya'ya gittin de babanın hayrına mı oynadın orada? katır yüküyle para al, oradan bir de ülkenin siyasi ve ekonomik işlerine karışma hakkını kendinde gör; sonra "ben bu ülkeye hizmet ettim". ne hizmet ettin? kupa mı kazandırdın bu ülkeye? madalya mı aldın? ne yaptın? bana ne faydan oldu bugüne kadar yahu? hiç. sıfır. kocaman bir sıfır. yapabileceğin tek fayda genç oyunculara örnek olman olabilirdi, sağolasın bu yaşına kadar gazeteci döverek, hastane basıp silahla ateş ederek, prim kavgası çıkartarak, fatih erim tarafından sana verlien metni okuyup özür dilemek yerine "ben bildiğimi yaparım" diyerek milli takımı bırakarak çok güzel örnek oldun. ben 1 tane atletico ya da barcelona futbolcusunun "ben bu formayı giyerek ülkeme hizmet ettim" dediğini duymadım. duyamam da. saçmalık çünkü.

    ama işte "arda'nın bu ülkeye yaptığı hizmet..." konulu savunmalar yapanlar oldukça arda daha çok yapar bunları. her şeye fikri var ama iş 19 mayıs'a geldi mi dalgınlık. neymiş efendim, oruçtanmış. bak, bak, bak; lafa bak. dünyada oruç tutan tek insan sağolsun. faizler hakkında bilgisi(!) olan bir sporcunun, hem de "ülkeye hizmet ettim" diye iddia eden bir sporcunun "19 mayıs gençlik ve spor bayramı"nı bilmemesi gibi bir durum söz konusu olamaz. olmamalıdır.

    ekleme:

    arda turan umrumda değil. ama onun bu takıma gelmesine tamamen karşıyım. fikrim hala net: arda'yı bu takıma getiren ya da gelmesine izin veren kim olursa olsun galatasaray'a ihanet etmiş olacaktır.

    buna ek olarak "bu ülkeye benim gibi hizmet mi ettiniz ulan?" diyen ama herhangi bir hizmeti olmayan adama da iki kelam laf edelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın