resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 9629
    yazılanın, çizilenin aksine şahsen benim için fazlasıyla sürpriz olacak beklenmedik bir teklif gelmediği sürece seneye de takımda kalacağını düşünüyorum.

    belki ilk 3 sezonundaki gibi direkt 11 oyuncusu değil de ana rotasyonun bir parçası olur ancak yine de takımda kalır bu arkadaş. zaten kendisinin de kalmak istediği ve maaşında indirimi ancak uzun süreli bir sözleşme alırsa kabul edeceği konuşuluyordu.

    şahsen kendisinden pek haz etmesem de hiçbir zaman onu körü körüne eleştirmeyip iyi yaptıklarını iyi, kötü yaptıklarına kötü demiş biriyim. kendisini bir sneijder olarak görmeyip esasen klasik bir 10 numara olmadığını biliyor olmamın da bunda katkısı olduğunu düşünüyorum. saçma top kayıpları, gereksiz kartları, ettiği o küfürü ki en sinir bozucusu bu... hiçbirini unutmadım ancak mevkisinde gayet iyi oynadığı ve görevini yaptığı maçlar da hatırlıyorum.

    bana göre bu arkadaşımızın özeti bu sezon kadıköyde oynanan maçtır. o maç kendisine saha içinde verilen görevi bence harika şekilde yerine getirip, nefis bir futbol oynamıştı ama bir pozisyonda boş kaleye vuramadı daha sonra da oyundan çıkarken gereksizce kırmızı yedi ama rakibin oyuna yeni girmiş en diri oyuncusunu da attırdı ve bir yandan bize avantaj da sağladı. belhanda böyle biri işte hem iyiyi hem de kötüyü kendisinde bolca barındırıyor. kırık çenesiyle maçlara çıkıp takımı için fedakarlık yaparken taraftara küfür de edebiliyor...
App Store'dan indirin Google Play'den alın