resim
José Ernesto Sosa
Takım:Estudiantes LP
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:39
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 222
    jose sosa, kısa atletico madrid macerasından bu yana hayranı olduğum ve izlemekten çok keyif aldığım bir oyuncu ama younes belhanda'nın transferini jose sosa'nın muadili görmek bence biraz haksızlık olur.

    2017-2018 sezonunda igor tudor, baskılı ve dominant bir oyun hedefledi ve ona göre bir takım kurdu. tudor'un "herkes belhanda'nın forma numarasına bakarak konuşuyor. 10 numaralı formayı giymeyeseydi bugün bu yorumlar yapılmazdı. oysa ben belhanda'dan memnunum. baskılı futbol oynamamızda önemli bir rol üstleniyor. benim oynatmak istediğim futbol sisteminde herkesin aklına gelen klasik bir 10 numara yok. öyle olsa sneijder bizimle kalırdı. belhanda konusunu böyle değerlendirmek gerekir." bu şekilde bir açıklaması vardı.

    doğru veya yanlış tartışılır ama tudor, aklındaki futbolu 10 hafta da olsa oynatabildi ve söylediği gibi belhanda o futbola hem sneijder'den hem de sosa'dan daha iyi uyum sağlıyordu. ayrıca, nice kariyerinde sol kanatta oynamasını referans alarak, 4-1-4-1'in solunda da oynatmayı düşünüyordu ama tolga ciğerci o bölgede beklenmedik bir etki yapınca bu planı rafa kaldırmıştı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın