resim
Rıza Çalımbay
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:61
Uyruk:Türkiye
  • 344
    rıza çalımbay benim nazarımda az da olsa saygınlığı olan bir hocaydı. ne zamana kadar? bundan on gün öncesine kadar. on günden bu yana lig iptal edilsin ya da daha ileri tarihe atılsın diye konuştukça konuşuyor, konuştukça değerini sıfırlıyor. yeter artık gına geldi be arkadaş.

    neden bu kadar ısrar ediyor? sağlık konusuysa bunu düşünen sadece rıza çalımbay mı? diğer 17 kulübün hocasından neden ses çıkmıyor? bir tek bülent uygun’dan biraz ses çıktı o da oynanmalı ama biraz daha geç oynanmalı dedi.

    biraz düşününce hemen hakan aslan’ın sakatlığı aklıma geldi. hakan aslan bana göre sivas spor’un en etkili futbolcularından biri. sakatlığı sanırım menüsküs ve asgari iki ay sahalaradan uzak kalacak. bu da demek oluyor ki sivas spor bu iki ay içinde yapacağı maçlarda büyük güç kaybına uğrayacak. çünkü hakan aslan’ın yerini dolduracak futbolcusu yok sivas’ın.

    bu durumda sivas spor, bırakın şampiyonluk yarışında kalmayı dördüncülüğü dahi koruyamayabilir. işte rıza çalımbay’ın feveranı bu nedenle kanaatimce. iyi de böyle olur mu? senin keyfin için lig’de kaos mu çıksın? kim şampiyon olacak, kim düşecek, kim çıkacak bunlar nasıl belirlenecek?

    kısacası artık rıza çalımbay benim için klasik bir beşiktaşlı. ağlak ve sinsi...
App Store'dan indirin Google Play'den alın