resim
Hakan Şükür
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:52
Boy:1.91
Uyruk:Türkiye
  • 3681
    bugün bu adama en çok küfür edenler geçmişte fetoya en çok name düzenlerdi.
    bugün fetöye en çok küfür edenler geçmişte en çok katkıda bulunanlardı.
    bugün hakan şükür’ü hain ilan edenler, 15 temmuz başarılı olsaydı recep tayyip erdoğan’a da aynısını yaparlardı.

    çevremdeki insanlara bakıyorum bundan sekiz sene önce fetullahçılar derdim “olur mu canım hizmet hareketi” diye düzeltirlerdi. feto derdim “hocaefendi” diye düzeltirlerdi. sonra 15 temmuz oldu, en büyük bayrağı bunlar astılar. bir ay boyunca meydanlardan bunlar çıkmadılar. her gün facebook’ta bir reis fotoğrafı paylaştılar.

    hakan şükür’e fetocu olduğu için 15 temmuz’dan sonra değil öncesinde de kızıyorduk. feto 15 temmuz öncesinde de şeriatçı, amerikancı, kukla bir kuruluştu. ve bu ülkenin demokratları bunu 15 temmuz öncesinde de söylediler. gerçeğin miladi olmaz. gerçek 15 temmuz’dan önce de gerçekti, sonra da. biz böyle bilmiyorduk demek bilmeyenlerin veya bilmesine rağmen işine gelmeyenlerin ahmaklığıdır. akıllı insanlar gerçeği ilk fark eden insanlardır.

    tüm bunlar bir insanı kör yapmaya yetmiyor. bugün uefa kupasını konuşacaksak hakan’ın attığı golleri konuşmamız ve takdir etmemiz lazım. hakan’ın dört senelik şampiyonlukta galatasaray’a kattıklarını konuşmamız ve takdir etmemiz lazım. ben ne fetocu hakan’ı ne de akp milletvekili hakan’ı sevdim. ben sarı kırmızı forma giymiş göğsünün üst tarafında galatasaray amblemi taşıyan ve bunun başarısı için ter döken hakan’ı sevdim, siz de onu sevin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın