resim
Mariano Ferreira Filho
Takım:Atlético-MG
Mevki:Sağ Bek
Yaş:38
Boy:1.77
Uyruk:Brezilya
  • 2380
    2019-2020 sezonu 26. hafta itibariyle ligde 22 maçta 5 asist
    2018-2019 sezonu ligde 30 maçta 5 asist
    2017-2018 sezonu ligde 26 maçta 2 gol 6 asist

    2 buçuk sezonda toplamda 99 maçta 2 gol 16 asist. yalnızca lig maçlarında istatistik üretebilmiş. bir de istatistiğe yansımayanlar var elbette. mesela geçen sezon akhisar'la kupa finalindeki maçta feghouli'nin golünde ortayı açan isim olmuştu. feghouli kaleciden seken topu tamamladığı için asist yazılmadı mariano'ya. ya da aynı sezon ligin ilk haftası ankaragücü maçında rakip oyuncunun kendi kalesine attığı gol de aynı şekilde.

    transfer edildiğinden beridir katkısı hem istatistik hem oyun anlamında ortada. kesinlikle çok zeki ve teknik bir oyuncu. bu sezon ilk yarıda epey eleştirildi ve kötü maçlar sergiledi, ancak takım halinde pek bir şey yapmamıştık zaten. ikinci yarıda fatih terim'in şahsına münhasır dokunuşları ile kendisi de toparladı ve bu sezonki asistlerinin tamamı ikinci devrede geldi.

    yaşı haziranda 34 olacak ve yüksek ihtimal ile ülkesine dönecek. ben kendisini ve oynadığı oyunu oldukça beğeniyor ve takdir ediyorum. emmanuel eboue'den sonra sağ bekte sonunda doğru ismi bulduk, ancak malesef yaşı dolayısıyla bundan sonrası için pek bir randıman alamayacağız.

    eboue'den sonra dedim, ancak bana göre kendisi eboue'den daha iyi ve istikrarlı bir oyun ortaya koymuştur. yani her iki oyuncunun da oynadığı oyunları karşılaştırırsak, mariano'yu eboue'nin önüne koyarım.

    eboue'nin istatistikleri de şu şekilde, 3 sezonda 107 maç, 5 gol 12 asist.
App Store'dan indirin Google Play'den alın