• 22
    bir pandemi söz konusu olmasına rağmen etkisini göstermeye devam eden davranış biçimi.

    fatih terim corona olduğunda, "senaryo" , "inanmıyoruz", "kesin olmuştur" tweetleri/söylemleri ile karşılaştık.

    hadi twitter büyük bir çöplük. ancak burada bile diğer takımlarda çıkan vakalar ile ilgili okurken dehşete düştüğüm entryler var.

    neymiş liglerin oynanacağı açıklandıktan sonra algı oluşturuyormuş bu kulüpler. koskoca beşiktaş'ın, fenerbahçe'nin işi yok sezon iptal olsun diye sahte pozitif vaka bildirisi yayınlıyor öyle mi?

    yani bu kulüpler bu kadar aşağılık, bu kadar sahtekar ama senin bu şekilde düşünmen sağlıklı. en büyük galatasaraylı sen oldun şimdi.

    aynı kullanıcıların, kulübümüzde açıklanan vakadan sonra söyleyeceklerini merakla bekliyorum.

    sabah beşiktaş'ın vakaları ile ilgili "burnuma kötü kokular geliyor" edasıyla bir entry girmiş yazar arkadaşımız, ki bu entrysi en beğenilen entrylerine yüksekten girmiş, şimdi söz konusu tuttuğumuz takım olunca bu sezon oynanmaz demiş.

    ne değişti sabahtan akşama çok merak ediyorum. beşiktaş vaka açıklayınca sahtekarlıktı da tuttuğumuz takım açıklayınca mı olayı idrak etmek kolaylaştı?

    bu ülkenin en büyük sorunu bu ötekileştirme siyaseti. herkesin düşüncesi aynı. karşı taraf hep kötü. hep komplolar planlıyorlar bizimle ilgili. ama söz konusu biz isek, bizden şereflisi yok tabi. acaba ilk kim asıl aşağılık olanın, aslında olmayan bir davranışı zihninde tasvir edip karşı tarafa etiketlemeye çalışmak olduğunu anlayacak? çünkü aşağılık olan senin kafanda kurduğun. bunu düşünüyor olmandan aşağılığı mı var?

    ama çok da şaşırmamak lazım. "bize darbe yapacaklar" şizofrenisine sahip adamların yönettiği ülkeden bu kadar olur zaten.
App Store'dan indirin Google Play'den alın