resim
Hasan Gökhan Şaş
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:-
Yaş:47
Uyruk:Türkiye
  • 2430
    istifa etmemiş, ettirilmiştir. öyle görünüyor. tıpkı hande sümertaş'ın sessiz sedasız gönderilmesi gibi. ümit davala'nın da ortalıkta görünmemesi gibi. yakında istifa haberi gelecektir.

    bu isimlerin teknik ekipte ne kadar faydalı olduğu, ne kadar profesyonel olduğunu bilemem. burda bu insanlara çöp muamelesi yapan kimsenin de bildiğini zannetmiyorum. takıma gelen kanat oyuncularının seviye atlaması belki de hasan'ın katkısıdır, böyle olmadığından emin olan var mı? nasıl bu insanlara çöp muamelesi yapılıyor, yetersizdi deniliyor ben anlayamıyorum.

    bütün bunların haricinde, lisans ve çalışma anlamında daha donanımlı isimlerle çalışılmasını ben de isterim. böyle düşününce istifalar hayırlı fakat bu şekilde olması çok saçma. yıllardır el ele vermiş insanlarla kavgalı ayrılıyoruz. hasan şaş'ın istifasında ne yönetimin ne terim'in adı geçiyor. kaldı ki hasan gerçekten galatasaray'ı seven bir adamdır, bu noktaya nasıl geldi bunu bilmek hepimizin hakkı bence. doğru düzgün bir şekilde konuşulsa, anlaşılsa düzgünce uğurlasak kimse bir şey demezdi.

    ek olarak bu isimlerin yetersiz olduğu için gönderildiğini zannetmiyorum. terim'in hiçbir zaman böyle bir kaygısı olmadı. her geldiğinde aynı isimlerle çalıştı, bu adamların yetersiz olduğunu anlamak için bu kadar sene birlikte çalışmasına gerek yoktu yani. belli ki ortada daha farklı bir konu var. ama bu konu dillendirildiği gibi arda mıdır, yoksa bilmediğimiz başka bir konu mu hiçbir fikrim yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın