resim
Hasan Gökhan Şaş
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:-
Yaş:48
Uyruk:Türkiye
  • 2421
    her şeyi yazın ama hasan şaş'ın galatasaray için önemli bir değer olmadığını yazmayın. ha bunu da yazın ama saygı beklemeyin. kimse hasan şaş bir metin oktay, bir hagi'dir demiyor ama hasan şaş galatasarayımızın çok önemli bir değeridir. ve hatta en az bir taraftar kadar takımımıza bağlı, profesyonellikten ziyade amatör duygularla galatasaraylılığını yaşayan bir değerdir. bu sebeple "kimden saygı görür?" diye sorduğun sorunun karşılığı çok azdır. çünkü tüpçü ve aziz+yalı çocuğu medyası yıllarca üstüne oynamıştır, yıllarca galatasaraylılığı sebebiyle hedef tahtasına oturtulmuştur.

    teknik adamlık döneminde ne kattığını da onu yıllarca kendi teknik ekibinde tutan imparatorumuza sormalısınız. faydasız, işe yaramaz, herhangi bir katkısı olmayan adamı yıllarca teknik ekibinde tuttuysa yürekli bir şekilde hocamızın karşısına çıkıp "sen takımımızın parasını çarçur mu ediyorsun? katkısız adamı niye ekibinde tutuyorsun?"diye sorun!

    hasan şaş galatasarayımızın çok önemli bir değeridir nokta!

    edit: ayrıca tüm bunları söylerken teknik ekipten ayrılmasının olumlu olduğunu da düşünmekteyim. bir kan değişikliği gerekiyordu. ben bir adım daha ileri gidip levent şahin ve ümit davala'nın da ayrılmaları gerektiğine inanıyorum. ama bu isteğim bahsi geçen isimlerin değersiz insanlar olduğu anlamına gelmemektedir. son derece teknik bir konu benim bahsettiğim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın