• 5542
    https://twitter.com/...951487024795649?s=12

    resmi twitter sayfası üzerinden, galatasaray'ın 12 mayıs 2012'de kazandığı şampiyonluk için fetö iması yapan kulüp.

    mademki maksadınız belden aşağı vurmak, 2013 yılında koç holding'in türkçe olimpiyatları'na sponsor olmasından başlamak daha doğru olur diye düşünüyorum. 2013 yılında yapılan türkçe olimpiyatları'nın sponsorlarından biri fenerbahçe'nin mevcut başkanının şirketi, diğeri basketbol ana sponsoru (doğuş grubu), bir diğeri ise yıldız holding. (ülker'in de içinde bulunduğu, yıllarca fenerbahçe'nin sponsoru olmuş adamlar yani)

    http://gss.gs/0Ql.jpeg

    http://gss.gs/hBx.jpeg

    moda tabirle, burası gerçekten çokomelli*
    2012’deki şampiyonluk üzerinden fetö iması yapan yalı çocuğuna sormak lazım "sen 1 yıl sonra, ülkeye, takımına bunu yapanlara neden sponsor oldun?" diye. bu gerçek ortadayken, utanmadan sıkılmadan galatasaray'a buradan vurmaya çalışıyorlar. bunlar gerçekten köpeksiz köy buldular, değneksiz geziyorlar. kendilerinin iq'su düşük diye herkesi kandırabileceklerini zannediyorlar.

    her şeyi geçtim insan haklı bile olsa bu kadar tüketiciye hitap eden markası varken biraz temkinli davranır ama bu herifler haksız olduğunu bile bile bize bu şekilde iftiralarla saldırabiliyorlarsa demek ki bizim taraftarımızı zerre kadar ciddiye almıyorlar. "ben bunların en kutsallarına saldırsam da bu gerizekalılar bana en ufak tepki göstermez, gelir benim ürünlerimi tıpış tıpış alırlar" diye düşünüyorlar. o da bizim eksikliğimiz.

    bu arada bu sözleri fenerlilere söyleyince "ali koç o zaman yönetim kurulu başkanı mıydı, nasıl engel olacaktı sponsorluğa?" diyorlar. ulan ali koç'u fenerbahçeli yapan kişi mustafa koç. (https://gss.gs/rOo.jpeg)
    yani o dönemin yönetim kurulu başkanı. yani fanatik fenerbahçeli olan birisi. bu adam, fenerbahçelilerin canına kast edilirken, gidip kast eden kişilerin en büyük organizasyonuna sponsor mu oldu yani?
    hadi abi hadi yaa...
App Store'dan indirin Google Play'den alın