• 4738
    uyutulmak zorunda olan taraftar. sebeplerini kısaca yazalım;
    1. başarı yok. ligde fenerbahçe her daim ilk 2 içinde olan, nadiren kötü sezon geçiren ama zirveyi bırakmayan bir takımdı. tam anlamıyla zirve mücadelesi verdikleri son sezon 2015-16. zirveye bile oynayamayan bir takım oldu. galatasaray ile fark korkunç açıldı. son 30 sezonda 7 şampiyonlukları var, beşiktaş bile 8 kez düşünün.

    2. ligi geçtim kupada bile yoklar. sanırım kupada en çok son 4'e kalan takım olabilirler galatasaray ile beraber. ama yok arkadaş finalde batırıyorlar. biz son 6-7 senedir hiç yoktan bir kupa alıyoruz ya lig ya kupa üstüne bir de süper kupa kaymak oluyor. fener son kupa aldığında sene 2014'müş.

    3. borçlar. fenerbahçe'nin bugün yine zarar ettiğini gördük twitter'da. buna karşın galatasaray ve trabzonspor kar eden ekipler. ancak kötü durumları yok etmenin çözümü rakibe sataşmaktır. aziz nasıl bir enkaz bıraktıysa artık.

    4. derbiler. trabzon'u ve bizi son olarak 2016-2017 sezonunda yenmeleri bir yana beşiktaş'a karşı aldığı son 3 maçın biri hükmen diğer ikisi korkunç hakem katliamları. hadi bu sezonki maç gene iyilerdi ama genel olarak derbi üstünlüğü de gitti, son olarak kadıköy de gitti.

    bu takım kim ne derse desin son kurşunlarını 2015-16 sezonunda attı. van persie nani gibi transferlerin haberlerini hepimiz hatırlıyoruz. cidden hayranlık uyandırıcıydı. ama o sezonda ligde beşiktaş şampiyon oldu. lig bittikten bir hafta sonra da kupada biz yendik.

    fenerbahçe bitti, yalnızca farkında değiller.
App Store'dan indirin Google Play'den alın