resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 3659
    çok geç tanıştığımız , keşke on sene önce bu kulube başkan olarak adım atsaydı hayıflanması yaşatan harika insan.

    bu adamın benim gözümdeki değeri çok farklı noktalarda. bu adamı herkes gibi sevmiyorum ben. sonuçta başkandır; bir futbolcu, bir teknik direktör, bir kulüp kadar sevilmez, hep geri plandadır, çok albanesi yoktur başkanların. ama mevzubahis mustafa başkansa tüm genellemeleri bir kenarıya koyarım.

    her şeyden önce devlet terbiyesi almış, lafı yeri geldi mi üsluplu bir şekilde gediğine oturtan, asil bir adamdır mustafa cengiz. türk futbolunda görülmüş tüm başkanlardan farklıdır. mustafa cengiz örnekleri gibi maganda gibi racon kesen, soyunma odası basan bir başkan olmamıştır. futbola çok karışmaz, teknik mutfağına girmez, benim görevim kulup yönetmek der. bu dar boğazda finansal fair play ile boğuşurken kulubu zarar etmeden ekonomik olarak maksımum sevıyelerde kar hedefleyen bir yönetim anlayışına sahip olmuştur. yani olması gerektiği gibi bir başkan olmuştur. kulubun menfaatlerini her şeyden öte gören, kulubun bir kuruş parasına tenezzül etmeyen ahlaklı bir adamdır.

    son bir haftadır gelen haberler canımı sıkıyor. sanırım artık bırak başkanlık yapmayı, ömrünün geri kalanını sürekli ameliyatlarda ve sağlık kontrollerinde geçirerek hayatını devam ettireceğini düşünüyorum. kendisini çok arayacağız, kendisinin kulaklarını iyi şekilde çok çınlatacağız. her güzel şey gibi sen de erkenden bittin başkanım. şimdi kalleşler sırtlan gibi pusuda senden emanet alacakları kulubü ellerini avuştura avuştura bekliyorlar. bu sene çok sırtlan yapacak o şimdiden belli. yeni seçimde en az beş altı sırtlan seçime girecektir. çünkü işin kahrını, işin yokuşlu kısmını bu adam çekti. şimdi ballı pastadan payını almak isteyen sırtlanlara gün doğdu.

    her şey için teşekkürler başkanım. daima mutlu ol, hakkın hiçbir zaman ödenmeyecek. hep iyi hatırlayacağım seni.
App Store'dan indirin Google Play'den alın