• 390
    --- alıntı ---

    simdi herkesin kendi gorusu vardir‚ bi transfer sana gore iyidir bana gore kotudur‚ herseyden bunu bi kenara konusarak tartisalim..

    simdi 6s´nin ilk yarida en sikintili oldugu bolge neresiydi? defans.. ustelik o bolgede 2 milli futbolcu oynamasina karsin.. (gokhan zan´i begendigimi dusunme lutfen ama sonucta milli bir oyuncu) defansta iyi yedekleri de yok degil; emre asik‚ emre gungor‚ hepsi tecrubeli gorev verildiginde iyi oynamayi basaran oyuncular. simdi o bolgeye neill´i aldilar. yasi genc degil evet ama uzun yillar milli formayi giymis‚ ıngiltere ligi gibi kalbur ustu bir ligde yillarca oynamis‚ tecrubeli bir oyuncu.. sagbek de oynayabiliyor.. artik sabri´ye de katlanmak zorunda kalmayacaklar.. bu bakimdan iyi bir transfer.. fenerbahce´ye gelse tabi ki beni mutlu etmez‚ cunku yabanci haklarimizin ikisini zaten o bolgede kullaniyoruz ve gayet de basarili oynuyorlar. bu bolgeye bu asamada oyle bir transfer fenerbahce icin gereksiz olurdu ama 6alatasaray icin degil..

    jo´ya gelecek olursak‚ baros´un sakatliginda nonda yetersiz kalacakti. baska golculeri de yok. kendisini gostermek isteyecektir jo. ustelik konusulan rakamlar da cok iyi. 8 milyon euro´luk satin alma opsiyonu cok uygun geldi bana. premier lig´den gelen bir oyuncu yine.. son yillarda dususte oldugu dogru ama baros da oyleydi‚ 20 kusur gol atti gecen sene.. bu acidan da‚ kadro derinligi acisindan da jo iyi bir transfer..

    eline bir kagit kalem alip‚ tipki fenerbahce kadrosu yaptigin gibi‚ bi 6s kadrosu yaparsan‚ ne kadar iyi bir kadrolari oldugunu goreceksin.. maalesef.. o yuzden "6s´nin yaptigi transferleri ovmeyi birakalim" mantigindan cikip‚ rakibin gucunu kabullenip‚ ona gore konsantre olmak‚ ona gore transfer yapmak‚ dezavantajlari minimuma indirip‚ avantajlari sonuna kadar kullanmaliyiz. taraftar olarak bizim yapmamiz gereken de takimimiza sonuna kadar sahip cikip‚ desteklemek‚ konsantre olmalarini saglamaktir..

    --- alıntı ---

    hem mantıklı hem fenerli....
    hayırdır inşallah...

    rumuz: başımızataşyağacakdiyenadam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın