• 6296
    yönetimlerinin en yakın zamanda sosyal medya için hukuki önlemler almaya, oluşturulan algıyı kırmaya başlaması gereken türkiye'nin en büyük futbol kulübü.

    son iki yılda kazandığımız şampiyonluklar ile birlikte ülkenin en çok nefret edilen kulübü olduk bu bir gerçek. yirmi yıl birileri tarafından güdülenler, on yılda bir ortaya çıkanlar, çalınan kupasına sahip çıkamayanlar tarafından nefret edildiğimiz için bundan gocunmuyorum... hatta zevk alıyorum.

    ama...

    bu aklıevveller 7/24 benim kulübüme, efsanelerime, kanser hastası olan başkanıma, ölümcül bir hastalık geçirmiş hocama ve yöneticilerime, futbolcularıma, şampiyonluklarıma, bilimum galatasaray değerlerine küfür ediyor, bela okuyor.

    bakın ben yalnızca bir taraftarım. benim yazdıklarım bu sözlükten dışarı çıkmayacak. ama allah aşkına yönetimde tanıdığı falan olanlar bunu iletsin. ben bir tweet açtığımda tuttuğum takımın değerlerine sövülmesini istemiyorum amk.

    ayrıca birilerinin çıkıp seba'nın sahibi olduğu şerefli ikincilik saçmalığının söylendiği sezonu insanlara anlatması gerek. bu söylem türk futbolunun dibine koyulmuş bir dinamittir. seba ne kadar saygın biri olursa olsun kaybettiği şampiyonluktan sonra sinirlerine hakim olamayıp böyle cahilce bir açıklama yapmış, millet koyun sürüsü gibi araştırmayıp peşinden gidiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın