• 119
    meselenin en önemli boyutu maddiyat. eğer lig oynanir ve devam edip tamamlanırsa kulüpler 800 milyon tl gibi bir rakam kazanacak. bunun 600 milyon türk lirası ise yayıncı kuruluştan gelen para olacak.

    bugün beşiktaş taraftarı ve fenerbahçe taraftarı liglerin oynanacak olmasına şiddetle karşı çıkıyor ve bir gündem oluşturmak istiyor. bunun temel sebebi ise galatasaray şampiyon olacak korkusu. ama şunu bilmeliler ki, kulüpleri metelige kurşun atıyor, bırakın milyonları gelecek liralara bile ihtiyaç halindeler.

    burada yusuf günay bey ligler oynanacak boşuna cirpinmayin demek istemiş herhalde. bütün avrupa liglerin oynanmasına muhtaç durumda zira artık futbol bir oyun değil bir sektördür. önce burada anlaşalım.

    diğer taraftan futbolculara karşı gelişen bu pozitif ayrımcılığın ise karsisindayim. ben bir isciyim. ülke de virüs çıktığı günden beri calisiyorum, alınan kısıtlı önlemler dairesinde kendimi bugüne kadar koruyabildim. benim gibi bir çok sektör çalışanı da durmadı. polis, esnaf, işçi, şoför, devlet memurları, halk pazarlari, mağazalar vs durmadı. biz kucuk maaslarla durmadık, sende durmayacaksin futbolcu bey ve kendine dikkat edeceksin. hani sizin canınız can, kiymetli. bizim ki kıymetsiz mi?
App Store'dan indirin Google Play'den alın