• 527
    ligin oynanmasını isteyen bir kaç kulüpten biriyiz. çünkü herkes hak ettiğini almalı. medya ve üç küçükler sanki oynanma tarihini de biz istemişiz gibi algı oluşturmaya çalışıyorlar.

    34 hafta oynanmalı. ne zaman oynanacağına ise salgına göre karar verilmeli. türkiye kupası da devam etmeli. biz bunu da isteriz. kupa iptal dense bizim işimize gelir. kupadan elenmemiz iptal olur ama bizim camiada çoğunluk onun da devam etmesinden yanadır.

    başkanımız hayati açıdan kritik günler geçirirken ligin ilk fırsatta oynanmasını isteyen kulüp olarak yaşanacakların sorumlusu gibi lanse edilmek isteniyoruz. büyük terbiyesizlik ama alıştık artık. bizim için gündem lig değil, başkanımızın sağlığı.

    şu da bir gerçek; bizim kulüplerimiz yayıncı kuruluştan gelen para olmazsa ayakta kalma şansı yok. hatta bu saatten sonra ligler devam etse de bası kulüplerin ödemelerini yoluna koyması mümkün gözükmüyor. ligin iptal ya da tescil edilip fifa'dan gelecek orta yol kararına ya da hollanda gibi üçlü anlaşma ihtimaline bel bağlamış durumdalar. yine günü kurtarma sevdası ağır basıyor çoğunda.
App Store'dan indirin Google Play'den alın