2001-02 Türkiye Süper Lig 25.Hafta Maçı
19:00 İzmir Atatürk Stadyumu
2 - 0
  • 17
    istanbul dan 10-12 otobüs dolusu taraftar ile yola çıktığımız, bir o kadarını da araç yetersizliğinden istanbul da bırakmak zorunda kaldığımız, tüm hafta boyunca medyada gs ın en az 100 otobüs taraftarı ile istanbul dan geleceği, izmirde de stadda yaklaşık 50.000 kişi olunacağı haberleri çıkan maçtır (tabi ne 100 otobüs geldi ne de 50.000 kişi olunmasına uygun ortam vardı)

    sabah saatlerinde izmir atatürk stadının yanına indiğimizde, eskiden kalan alışkanlıktan dolayı kapalı tribünün önünde kapıların açılması beklenirken once yan sahalarda oynanan paf maçlarında orada bulunan göztepeliler ile elektriklenmeler yaşanmış bunun daha sonra onların bir planı, amaçlarının bizi iki taraftan tufaya düşürmek olduğunu tecrübe ederek yaşamış olduk. ilk akınlarda üzerimize sağlam saldırdılar hatta ilk anın paniği ile geri çekilmede oldu ama süpüremediler.çünkü korktular ismimizden-geçmişimizden, eğer orada korkmayıp, teredüt etmeyip süpürmeye yürüselerdi üzerimize ,bjk-bursa maçında bursalıların merdivende verdiğinden daha beter görüntüler verilebilinir veya anlar yaşanabilirdi.

    temin edilen kısıtlı sayıdaki kapalı bileti ile kapalıya girildi fakat bu seferde tüm kapalının ev sahiplerine ayrıldığını görünce ve ev sahipleri de bizi fark edince içeride kısa süreli kapışma sonrası kale arkasına geçmenin daha iyi bir fikir olduğuna kanaat getirip :) kapalının kenarından açık tribüne geçiş yapıldı.

    maçta ise çok istekli bir göztepe takımı ve bununla beraber inanmış bir tribün ile maçı onlara karşı kaybettik. kaçırdığımız goller oldu. özellikle hasan şaş ın pozisyonu tam önümüzdeki kalede cereyan etti. maç sonu ise bir hafta sonra samiyen 'de oynanacak olan bjk maçı için koridorda tüm tribün sanki o an bjk ile oynanıyormuş şekilde bjk ın kulağını çınlatarak gelecek hafta için dertlerini zincir yapıp birbirine eklemeye başlamıştı bile.
App Store'dan indirin Google Play'den alın