• 45
    maçtan önceki günün erken saatlerinde istanbul dan özel araçla yola çıktığımız, şehir ile ilgili olarak aklımızda sadece 93 senesinden kalan o acı olayın görüntülerinin olduğu dolayısı ile şehrin takımının şampiyonluk şansıda olduğundan dolayı fazlaca tedbirli gittiğimiz, gece kaldığımız otel çevresinde ne olur ne olmaz diye once 2 tur devriye attığımız, maç günü ise istanbul dan resmen akın olan maçtır.

    maç öncesi takımın kaldığı büyük otele gidip güvenlik önlemlerini "içeri girmek için yetkinizi var mı sorusuna- evet var" diyip ama ne olduğunun sorulmaması ile geçmemiz, neredeyse takımın maç yemeğine katılmamız, otelin önünde biriken ve takımın konstrasyonunu bozmaya çalışan sivasspor taraftarlarına içimizden en fırlama olanın tedbili kıyafet yanlarına gidip
    "arkadaşlar hanım çocuğu zor uyuttu, yoldan geldik lütfen biraz sessiz olur musunuz" diyerek yarım saatliğine savuşturması günün komik anıları olarak tarihteki yerini aldı.

    daha sonra şehir dışında bulunan bir ormanlık alan ve onun tesislerinde tüm istanbul kadrosunun resmen pikniğe oturduğu bilgisi ile oraya gitmemiz ve ortamın tam anlamı gs kolonisi şeklinde olduğunu görmemizde günün güzel anlarındandır. nedir bu koloni, çoluk çocuk piknik yapan gs lı aileler, başka yerde mangal ve alkol kurulmuş masalar, diğer tarafta çay kahve ile maç saatini bekleyenler, beste çalışmaları yapan kadrolar( bir hafta once kazanılan fb maçında gol atan shabani nonda nın bazı organları ile o zaman henüz projesi dahi yapılmamış olan 3.köprü inşaa çalışmalarının yapılacağını müjdeleyen beste) gibi

    stada geçmemizle, maçın başında coşkulu ama maç başlaması ile izlemeye başlayan ev sahibi tribünlerin karşısında o yıllarda bile deplasmanda kareografi yapan gs tribününe şahit olduk. maçın başında yediğimiz gol kısa süreli endişe yaratsa bile devre sonunda öne geçtik. 2.yarı önümüzdeki kalede yediğimiz golden sonra basın yeleği giymiş bir kişi saha içinden bize doğru yumruk vb yapınca ortalık elektriklenmiş, kalemize gelen gelmeyen her top gol olduğu için (aykut sağolsun) iyice zıvandan çıkmıştık. neyseki maçı kazandık ve maç sonu yine cimbom şampi başlıklarını basında ve medyada kendine yer buldu.

    yoğun yağış altında istanbul a hareket edip sabahında o halde iş başı yapıp çok verimli bir iş günü ?? geçirip nihayet 3.günün sonunda eve girmiştim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın