• 15
    haluk levent’in “yollarda bulurum seni” adlı şarkısının ezgisiyle 2003-2004 sezonunda fatih terim için söylenmeye başlanmış tezahürat.

    (bkz: #352891)

    son kısmının sonsuza kadar olarak değiştirilmesi gerektiğini düşünüyorum. oradaki kelimenin düşüncesi -özellikle corona sürecinden sonra- bile korkutuyor çünkü.

    2019 yazından 2020 ocak ayına kadarki kötü* süreçte, sosyal medyada ve sözlükte dahi hiç haketmediği hakaretler edildi fatih terim’e. futboldan anlamadığını* iddia edenler, çağın gerisinde kaldığını paragraflarca yazanlar, bomboş üsluplarla küfredenler... kaybedilen her puan sonrası başlığı sayfalarca doluyor, binlerce tweet atılıyordu birbirine benzeyen. ve o günlerde o ağır cümleleri yazanların bir çoğu, kadıköy’ün fethi’nden sonra bile sessiz kalıp okuyucu kalkmakla yetindiler. o kötü günlerde hocaysa ocak ayını işaret ediyor değişim olacağından bahsediyordu. söylediklerini de harfiyen yapmaya başlamıştı, ligler ertelenene kadarki süreçte.*

    tüm içtenliğimle söylüyorum, 6 kasım 2019 real madrid galatasaray maçından sonra hoca’dan başka kim olursa olsun kontratının fesih edilmesi gerektiğini düşünürdüm. çünkü bir takımın, zaten kötü giden bir sürecin içinde böyle bir skor alması; karar vericilerin ve sorumluların takımı çok da hayatlarının ön sıralarına koymadığı sonucunu verebilir... son saniyede yenen golün ardından inanılmaz bir hayal kırıklığıyla eve yürümeye başladığımda çok üzgündüm. o gün bile ne kadar üzgün olursam olayım, bir kere bile hocayla yolların ayrılması fikrini; aklımın herhangi bir tarafı diğer tarafına fısıldamadı bile. üzgündüm; hem galatasaray’ım hem de hocanın benden 1 milyon kat daha üzgün olduğunu bildiğim, hissettiğim için.

    kendisiyle ezeli rakipten 6 gol yemeye, şampiyonlar liginde 1 gol atmaya ve yaşanılabilecek her sonuca “seninleyim hocam“ diyenlerin şarkısı bu. bilinir ki, hoca için galatasaray söz konusuysa gerisi teferruattır. sarı kırmızıyı bizden daha çok düşünen, onunla yatıp onunla kalkan, tecrübesi ve bilgisiyle en güzel anları yaşayacak ve yaşatacak biri oradadır.

    kişisel gelecek planlarım dışındaki en büyük hayallerimden biridir fatih terim ile yüz yüze bir şeyler paylaşmak. umarım gerçek olacak güzel bir günde.

    karşınıza çıkan en büyük zorluklara, çok zorlu şartlarda bile olsa onunla krallar gibi mücadele etmenin nasıl bir şey olduğunu gösterdiğiniz, olmadık işler başardığınız, hedefe; azim, çalışma ve inanç olmadan yalnızca bir günde ulaşılamayacağını öğrettiğiniz, yelin kayadan ancak toz alabileceği gerçeğini söylediğiniz için biz o tahttan inmeyiz, hakkını veririz hocam. size minnettarım imparator fatih terim, sonsuza kadar seninleyiz.

    https://youtu.be/3UWslxr-OB0
    not: bildiğim kadarıyla şarkının bu versiyonu hastalık bu futbol kanalının beyefendiler masası videosuna aittir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın