resim
Ali Yıldırım Koç
Görev:Başkan
Takım:Fenerbahçe
Yaş:56
Uyruk:Türkiye
  • 2632
    kendisi ülkenin başarılı bir iş adamı filan değildir. ali koç hangi koç şirketini başarıya çıkarmış?. koca tabiri ile sıfır. koç sistem şirketinin battığında kendisini büyük payı olduğunu. şirket yöneticilerine köpek gibi davrandığı herkes tarafından bilinir.

    kendisi faal olarak hiçbir koç grubu firmasında üst yöneticilik yapmadığı gibi benim şahsi görüşüm yaptırılmadı. ali koç gezmeyi seven zamanında yazın her gün reinada takılan bir adamdır. kendisini suçlayamam sonuçta o kadar para bende olsa, kendime reina yaptırırdım.

    rahmetli mustafa koç aile şirketinin en başıydı.kendisi vefat edince çok uzaklardan ömeri çağırdılar. bilinmeyen ömer koç sirketinin başına.ali koç ise hobicilik olsun diye fenerbahçe klübe demir attı. kendisinin bir adet başarılı ticari hareketi yoktur. hissesi olduğu için deli gibi para kazanıyor. olay budur. yoksa onu yaptı,yok makine ürettiler. yok divanın kapısını açtı. bunlar dümenin önde gideni. koç holdingin bir sürü üst düzey ceosu ve yöneticisi karar merkezindedir. ali koç değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın