resim
Édinson Roberto Cavani Gómez
Takım:Boca Juniors
Mevki:Santrfor
Yaş:37
Boy:1.84
Uyruk:Uruguay
  • 245
    ancak futbolu biraktiktan sonra antrenor vs gibi teknik ekipte yer almak icin galatasarayimizda görebileceğimiz futbolcu.

    sebep aramaya gerek yok ancak yine de aciklayayim;

    ekonomi pert durumdaydi zaten. kuyrugu titretiyorduk, bundan 12 ay onceki ongorulerim ciktigi gibi yetmedi bir de pandemi var ortada.

    zaten türk takimlari icin doviz kurlari ayyuka cikmis, gelirlerin de ayni oranda azalmis olmasi, ffp gibi olaylarin da demoklesin kilici gibi tepemizde bekliyor olmasi sebepleriyle birlikte dusunuldugunde bu ayarlarda futbolcu, yildiz futbolcu vs beklemek hayal aleminde yasamaktir.

    herkes alissin, edinson cavani ozelinde yaziyorum ama genel olarak da yildiz futbolcu beklemeyin. hatta takiminizi kulubunuzu seviyorsaniz, istemeyin. zira o paralar artik olmayacak, o seviyeler artik bize hayal. insanlarin tuketim davranislari nasil bir anda değiştiyse, bizim turk futbolu icin de ayni sey soz konusu. ekonomiden, iktisattan anlayan renktaslar beni coktan anlamistir.

    birakin edinson cavani'yi, mariano iki sene daha kalsin ama yari yariya maasini dusursun diye dusunecek durumdayiz. feghouli, belhanda bile luks su anda. gelecekte daha da luks olacak. mesaji alan yatirimlara baslasin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın