resim
Tomáš Ujfaluši
Görev:Teknik Direktör
Takım:Bilinmiyor
Yaş:46
Uyruk:Çek Cumhuriyeti
  • 1515
    https://www.instagram.com/...?igshid=n445bvqi2sg0

    yaptığı kadroları görünce bir an eski seneleri sorguladım. linnes'i avrupa kadrosuna yazmış olmak için, daha iyi bir avrupalının olmaması lazım. eboue, mariano, capone, cihan, sabri... demek ki yok. yani linnes tek olduğu için girebilmiş oraya. 90'ların öncesinde avrupalı oyuncu varsa bilemem elbette. bir tek sebastien perez olabilir, ancak 3.5 sezondur bizimle olan birisi daha uygundur diye düşünüyorum.

    aynı şey bruma ve ribery için de geçerli. keita, rodrigues, onyekuru, kewell gibi oyuncuların hiçbiri avrupalı değiller. her ne kadar iyi performansları ile hatırlasak da, aslında onlar da yokluktan girebilmiş durumdalar listeye.

    de sanctis için bir istisna var elbette, zoran simovic. sanıyorum onu gözden kaçırmışlar. ya da 80'lerde kaldığı için çok eski diye listeye girememiş olabilir. de sanctis'i de, simovic'ten sonraki tek avrupalı kalecimiz diye hatırlıyorum kendisini.

    bu maçın skoru ne olur? her ne kadar defansif zaafiyetleri ve çift 10 numara barındırması hasebiyle top rakipteyken ne yapacağı pek belli olmasa da, hagi'si olan kazanır diyorum.

    kaldı ki fantazi 11'ler bunlar, pozisyon pozisyon oyuncu kalitesine göre bakmak lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın