• 90
    bir oyuncuyu en buyuk yapan takimini sirtlayarak elde ettigi sampiyonluklardir, bu yuzden bill russell'in 11 yuzugu bu kadar dillendirilmez ve bu yuzden michael jordan gelmis gecmis en buyuktur ve orada kalacaktir(6 finalde 6 mvp ile 6 sampiyonluk). kobe'nin shaq donemi disinda elde ettigi 2 sampiyonlugu, lebron'un toplamda 3 sampiyonlugu var, her ne kadar bunlarin 2 tanesinde superstar seviyesinde takim arkadaslari olsa da. kobe'nin aldigi 2 sampiyonlukta en iyi 2. adam pau gasol'du mesela, lebron miami'de aldigi sampiyonluklarda wade ve bosh gibi 2 adet ligin top 10 oyuncusuna sahipti.

    istatistiklerde lebron genel olarak ondedir, ama kobe daha iyi bir skorerdir (ortalamalrda lebron onde olsa da, bu kobe'nin ilk 4 senesinde shaq yuzunden arka planda kalmasiyla da ilgili). ote yandan mantalite olarak ve clutch (yani mac sonu performans)
    olarak kobe jordan arkasindan 2. siradadir nba tarihinde.

    kanimca lebron kobe'den su an itibariyle yarim tik daha onde gibi, fakat bundan sonraki hedefine ulasmasi cok zor.
    6 sampiyonlugu takimi sirtlayarak ve bunu yaparken takimda sadece 1 tane superyildiz, 1 tane cok iyi rol oyuncusu (ilk uclemede horace grant, ikincide dennis rodman) bulunan michael jordan'i gecmesi cok zor hatta imkansiz olacaktir.

    lebron'un jordan'i gecmesi icin 4 tane yuzugu tabiri caizse tek basina almasi gerek ama su anda bile takiminda anthony davis gibi bir superstarin bulunmasi o 4 yuzugun onemini azaltacaktir.

    lebron'un kariyeri bitene kadar 1 yuzuk daha alma sansi var kanimca, o da seneye. ondan sonra giannis, durant (ki sakatligi iyilesmis olacak), harden gibi oyuncular iyice zirve performanslarina gelmis olacaklari icin lebron'un pek sansi olmayacak ve jordan'i yakalayamacaktir kanimca.
App Store'dan indirin Google Play'den alın