resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 17489
    şu covid-19 günlerinde basını kullanarak galatasaraytaraftarının moralini bozan arda turan için ne diyebilirim ki. bu kadar ısrarcı, bu kadar yapışkan bir futbolcu görmedim. kulübün başkanı, yönetimi ve taraftarın tamamına yakını seni reddetmiş. ben olsam bu başkan ve yönetim gidinceye, taraftar çağırıncaya kadar bir daha lafın bile etmem. karakter sahibi bir kişinin yapması gereken de budur.

    kanaatimce galatasaray’ın önümüzdeki on yılı arda turan’a bağlı. eğer arda turan florya’dan içeri girerse galatasaray maalesef düşüşe geçecek, giremezse en azından bugünkü yükselişini sürdürecek. allah cengiz başkana sağlıklı uzun ömürler versin, arda’yı takıma sokmamakla büyük başarıların önünü açmış oldu. fatih hocam henüz yeni hastalığı atlattığı için bu konuda ondan bahsetmeyeceğim.

    şöyle bir düşünün; başakşehir’de hakemlere yaptığı çirkinlikler yüzünden 16 maç ceza almış (indirimler nazarımda yok hükmündedir) haklı ya da haksız uçakta bir gazeteciye ana avrat küfredip boğazına sarılmış, daha sonra yaptığı basın toplantısında pişman olmadığını milyonların önünde deklare etmiş, gece kulübünde olay çıkarıp bir kişiyi darp etmiş, yetmemiş gidip bir de silahla hastane basmış bir kişi kulüpten içeri sokulursa ne olur. üstelik bir kadına cinsel tacizde bulunduğu iddiası da var ama mahkemece bu konuda beraat kararı verildiğinden bir şey söylemeyeceğim. ancak ülkemizde yargıya güvenin %25’in altına düştüğü bir ortamda yargı kararlarına ne kadar güvenilebileceği de ayrı bir konu.

    milli takımda primler yüzünden çıkardığı maraza da cabası. bunlar görünen, kamuoyuna yansıyan vukuatları. abisi adına yaptırdığı inşaatın temel hafriyatındaki yıkılan komşu binayı ve mağdur olan insanları da unutmayalım.

    bu kadar sorun yaratmış bir futbolcu avrupa’da bir kulüpte olsa ne olurdu? bir düşünün. bu nedenle galatasaray’ı arda turan’dan allah korusun.

    bazıları, efendim galatasaray’a o kadar para kazandırdı, galatasaray manen ona borçlu diyorlar. e kardeşim kazandırdı ama yıllarca galatasaray altyapısında eğitim aldı, galatasaray sayesinde isim yaptı ve kendisi de galatasaray’ın üç katı para kazandı. galatasaray olmasaydı bu paraları kazanabilir miydi? manen borçlu aranıyorsa o da arda’dır.

    fazla uzatmaya gerek yok, florya’dan içeri girmesi, galatasaray’ın arda turan’ın karıştığı bu olaylarla uğraşmak zorunda kalması demektir. yani arda’nın bitli yorganı galatasaray üzerine kalacak demektir. yazık değil mi galatasaray’a.

    önce galatasaray, her zaman galatasaray, sonsuza kadar galatasaray.
App Store'dan indirin Google Play'den alın