• 57
    kim gelirse gelsin toparlanamayacak derecede kötü bir psikoloji ve kadro mühendisliği açısından fenerbahçe'nin en kötü ikinci sezonuyla karşılaşacak. kadroda ne kimya uyuşması var ne adanmışlık var ne de takımdaşlık.

    aziz yıldırım'ın fenerbahçesine karşı büyüdüğüm için fenerbahçe'nin bu bitik halleri beni çok şaşırtıyor. yani o aziz yıldırım dönemi fenerbahçe'si hakikaten şampiyon olamasa bile hep güçlüydü ve cidden forması bile derbiler hariç favoriydi ligde birçok maçta. kaldı ki en iyi performansı da derbilerde veriyorlardı. ama benim bahsettiğim güçlülük yalnız maç içindeki performans değil; reklam gelirleri, ürün satışları ve kulübü birçok alanda ön plana çıkarmak konusunda aziz yıldırım çok başarılıydı. ali koç ve günümüz fenerbahçe'si buna çok uzak. kaldı ki bu, 2 buçuk senedir bir alışkanlık halini aldı ki, bu da bu kulübü gittikçe küçülten etmenlerden oldu.

    trabzonspor'un atak yaptığı, anadolu kulüplerinin güçlendiği ve galatasaray'ın başında en iyi hocasıyla ligde var olduğu dönemlerde hiçbir şansı olmayacak fenerbahçe'nin. bu yüzden pep bile gelse, o formaya sinen kaybetmişlik duygusunu silmek mümkün olmayacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın