resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 15662
    hazır ortalık karışıkken galatasaray'a biraz daha yapışmayı planlayan şahıs. futbolcu değildir, futbol onu bırakalı 5 yıl olmuştur. bunu takımda tutmaya niyetli kim varsa pılını pırtını toplayıp başka yere gitsin. ben bu adamı takımda istemiyorum.
    orta sahada çime takılıp takla atmayı futbolculuk sayıyorsa 2. lig takımlarında 100 yıl daha futbol(!) oynamaya devam edebilir, galatasaray'dan uzak olsun da ne olursa olsun.
    teknik kadroda olmasını isteyenler de yol yakınken başka spor branşlarına yönelsinler, futbolculuğu ne ki gençlere ne öğretecek? 1-2 sene oynayıp sözleşme kaptıktan sonra futbol hayatının sonuna kadar kendini salmayı mı? hasan şaş ve ümit davala ikilisinden hiç mi ders almadınız ki bu adamlar futbolculuklarında son nefeslerine kadar takım için çabalamış, savaşmış adamlar. her futbolcudan teknik direktör veya yardımcı olmuyor, zorlamanın alemi yok.
    beyefendiye bak sen hele; "yaşitları hala oynuyormuş" evet, yaşıtların hala oynuyor atiba 38 yaşına geldi ama hala koşuyor, elinden geleni yapıyor, sen 2. lig takımlarına karşı bile varlık gösteremiyorsun. hemen paşamıza yıllığı 2 milyon euro'dan 5 yıllık sözleşme yapalım.
    belli ki kendisine idol olarak tarık çamdal'ı belirlemiş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın