resim
Oğulcan Çağlayan
Takım:Kasımpaşa
Mevki:Sol Kanat
Yaş:28
Boy:1.88
Uyruk:Türkiye
  • 193
    hiç izlemedim, izlediysem de dikkatimi çekmemiş, sadece istatistiklerine bakarak konuşuyorum, hakkını yiyorsam özür dilerim.

    bu sezonki istatistiklerine bakıyorum 22 maç 4 gol 2 asist. arkasına teneke bağlanan diagne ise 15 maç 11 gol, 2 asist yaptı geçen sene galatasaray'da. galatasaray santraforu olmak demek en kötü 2 maçtan 1'inde tabela yaptırmayı gerektirir. yoksa 3. maçtan sonra tribünden homurtular yükselir umut bulut gibi ıslıklanırsın her kaçırdığın gol sonrası.

    bu konuda tek istisna elmander olsa gerek. süper ligde 46 maç 16 gol ve 8 asist. lakin defansif olarak takıma katkısını ve takımın pres gücünün temelini oluşturması sayesinde onu bu kadar sevdik. ama şuna da çok eminim ki elmander'in yanında skor yapan baros ve necati gibi isimler olmasa, yani tek forvet oynasa elmander'i de beğenmezdik.

    sözün özü bize tabela yapma garantisi olan ve takım arkadaşlarını da oyuna sokabilen bir forvet gerek, ki falcao ve adem bunu gayet iyi götürüyor. oğulcan'da da böyle bir potansiyel görülüyorsa, buyursun hoşgelsin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın