• 87
    giderler gitmezler o hocanın bildiği iş. esas komik olan kendileri hakkında çıkan ve baya yaygın olan ne ise yarıyorlar görüşü. taktiksel bilgileri yokmuş vs. boyle düşünen ve buraya bu şekil yazan arkadaşların ben ya eski galatasaray futbolcusu ya da antremanlara girme yetkisi olan kulüp çalişana veya muhabir diye tahmin ediyorum. çünkü benim gibi standart taraftar için kendilerinin taktiksel birikimlerini, antreman bilimine ait yeterliliklerini ölçebilecek yeterli done yok elimde. en fazla her geldiklerinde başarılı oldukları için, büyük başarılarla dolu futbol kariyerlerine sahip oldukları için, avrupa çapında ünü olan büyük hocalarla çalışma şansına sahip oldukları için işlerinde iyi oldukları çıkarmını yapabilirim. ve bu çıkarım da sırf ismi riera ve elmander degil de hasan ve ümit olduğu için, hırslı ve agresif insanlar oldukları için işlerinde yetersiz olduklarını düşünmekten çok daha kuvvetli savlara dayanan bir çıkarım olur.

    galatasaray taraftarının en büyük sorunu, yaptıkları ise bakmadan yargılamak ve edirne'nin öte yakasında doğanı bu tarafında doğana her koşulda yeğlemek olmaya başladı.

    2 güzel habere, altyapıda hollanda ekolü, scout ağımızı nikaragua'ya genişletiyoruz demeçlerine, comolli'yi yarın abdürrahim albayrak yerine başlatacak azımsanmayacak bir kesim var malesef aramızda.

    oyuncuyken olduğu gibi teknik ekipteyken de winner olan ikili.
App Store'dan indirin Google Play'den alın