• 37464
    "bu sezon sarı kırmızılı forma ile başarılı bir oyun ortaya koyan onyekuru ve lemina için ‘yeniden kiralama’ formülüne gidilecek. iki oyuncunun da bonservisi alınamayacağı için monaco ve southampton kulübü ile 1 sezon daha kiralama adına masaya oturulacak."

    "a takım maliyetini düşürmek isteyen galatasaray’da, seri’ye katkılarından dolayı teşekkür edilecek ve orta sahadaki görev yeri anlaşılan mert hakan’a emanet edilecek."

    "gaich'in galatasaray'a transferini hiç duymadım. yerli oyunculara yatırım yapılacak."

    "erdoğan yeşilyurt galatasaray'ın transfer listesinde fatih hoca kadroda düşünüyor. 2 3 aydır transferi üzerinde duruluyor."

    "mert hakan bir çok teklif olduğu halde galatasaray diyor."

    "selçuk inan'ın sezon sonu futbolu bırakıp kulüpte görev alacağını düşünüyorum."

    "sözleşmede indirimi konusunda galatasaray futbolculara süre verdi. mayıs sonunda bu belli olacak. futbolcuların en az alacağı olan kulüp galatasaray."

    "falcao'nun gitmek gibi bir düşüncesi yok."

    "enes'in kendi kariyerin planında türkiye planı yok fakat kiralık olarak bir teklif olursa görebiliriz ama hiç duymadım."

    "lemina'nın bonservisinin alınması pek mümkün değil fakat kiralık olarak tekrar düşünülebilir."

    "mariano sezon sonu çok yüksek ihtimalle gidiyor."

    "onyekuru'yu önümüzdeki sezon tekrar galatasaray da kiralık olarak görürüz."

    "belhanda kalmak istiyor."

    "mert hakan ve emre kılınç'ın forma numaraları bile belli. ön protokol yapıldı. 2 futbolcuda galatasaray'ı hissederek gelmek istiyorlar. ne fenerbahçe ne başka kulüp hedefine ulaşamaz."

    "fenerbahçe tarafında emre belözoğlu: "gelecek sezon buradasınız beyler. takımı sizin üzerinize kuracağız." diyerek mert hakan ve emre kılınçı ikna etmeye çalışıyor".

    ali naci küçük
App Store'dan indirin Google Play'den alın