resim
Claudio Cesare Prandelli
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:66
Uyruk:İtalya
  • 2797
    ayağının tozuyla süper kupayı fenerbahçe’ye kaptıran, avrupa’da 4’lük olup ligde ise 10 maçta sadece 19 puan toplayıp kovulan eski teknik direktörümüz.
    ki ondan sonra fener’e birdaha kupa vermedik, ondan önce ise en son nezaman kaptırmıştık şu an ezberimde yok.

    arsenal maçına herkes değinmiş zaten. içerdeki anderlecht maçına yurtdışından gelip bakmıştım, okadar kötü futbol oynamıştık ki son dakikada gelen beraberlik golüne sevinememiştim bile hakkıyla.

    ilginç olan şey ise giderken liderin 1 puan gerisinde bırakmıştı takımı. aklımızda kalan tek güzel şey ise ligdeki derbi galibiyeti herhalde, onu da sneijderin şapkadan ejderha çıkarmasıyla elde etmişti zaten. ilk yarıda emenike’nin pozisyonlarına dayanamayıp kısa süreli kapattığımı hatırlıyorum zira.

    tudor da böyleydi mesela, 4 kritik ve ağır mağlubiyet alıp gitmesine rağmen o da 16 hafta sonra liderin 1 puan gerisinde devretti takımı.

    fakat hep düşünmüşümdür, iyi kötü bu iki teknik direktör de puanlar topladı o şampiyonluklar yolunda. ha kalsalar olamazdık o kabül de, yine de ne bileyim, belki fazla vefalıyım o konuda, tarık çamdal’ın alkışlandığı şampiyonluk kutlamalarında bir jest yapılabilirdi diye düşündüm hep.
App Store'dan indirin Google Play'den alın