resim
Erdoğan Yeşilyurt
Takım:Antalyaspor
Mevki:Sağ Bek
Yaş:30
Boy:1.75
Uyruk:Türkiye
  • 22
    emre kılınç ve mert hakan yandaş bu sezon çok çok ekstra işler yapsa da izlediğim kadarıyla erdoğan yeşilyurt da ömer bayram gibi takımımıza enerji ve dinamizm katabilecek tarzda bir oyuncu.

    2009-2010 sezonundaki gibi takımın geneli böyle oyunculardan kurulu olduğunda başarılı olamıyorsunuz ama bu sezonun başında olduğu gibi takım nzonzi ve babel gibi yetenekli ama mücadele oyunundan uzak ve gamsız oyunculardan kurulu olunca da başarılı olamıyorsunuz.

    takımda belli düzeyde yeteneği olan ve mücadeleden kaçmayan asker tipi oyuncuları yetenekli oyuncular ile kaynaştırınca hem daha komple bir takım oluyorsunuz hem de ömer bayram gibi oyuncuları bir sistem içinde yıldız gibi parlatabiliyorsunuz.

    bülent korkmaz, emre - okan - suat üçlüsü gibi üst düzey mücadele eden oyuncuları bir de popescu ve hagi gibi teknik ve estetik ile harmanlayınca 2000'deki gibi efsanevi bir şey çıkabiliyor ortaya. erdoğan yeşilyurt da, ismi geçen bir diğer oyuncu oğulcan çağlayan da enerji anlamında faydalı olabilecek bir oyuncu ve fatih hocanın ocak ayından itibaren tekrar 2000'deki bir kadro planlamasına yönelmesi gerçekten umut verici.
App Store'dan indirin Google Play'den alın