• 3
    bundan yıllar önce, şafak sezer'in 16 mayıs 2010 fenerbahçe trabzonspor maçı'ndan sonra verdiği bir röportaj vardı, bulursam linkini de atarım. fenerbahçeli şafak sezer'in tuttuğu takım son maçta şampiyonluk kaçırmış, taraftarlar şampiyon olmuş gibi sevinmiş ve sonunda bursaspor'un şampiyon olduğu anlaşılmış olduğu halde şafak sezer ntvspor muhabirine gülerek röportaj veriyor, bursaspor'un şampiyon olduğunu anladıktan sonra "şimdi kesin ortalık karışır" diyerek şükrü saracoğlu stadından nasıl zekice "tüydüğünü" sırıtarak anlatıyordu.

    bu röportajı izledikten sonra, bir fenerbahçelinin hayatındaki en üzücü olaydan sonra bile bu olay üzerinden şebeklik yapan bir adam için "tuttuğu takıma saygı duymayan birine kimse saygı duymaz" diye düşünmüştüm. üstünden yıllar geçti ve zaman maalesef beni haklı çıkardı. şafak sezer çok para kazanıyor, çok iyi oyunculuk yapıyor, şanı şöhreti de var ama kalıbımı basarım ki ömrünün sonuna kadar toplum nezdinde saygın biri olamayacak. neden mi?

    bunun futbolu sevmeyenlerin asla anlayamayacağı ama futbol zehri bir defa kanına karışmış olanların adı gibi iyi bildiği bir tek sebebi var: tuttuğu takımı satan herkesi satar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın