resim
Gheorghe Hagi
Görev:Teknik Direktör
Takım:FCV Farul
Yaş:59
Uyruk:Romanya
  • 5812
    belki de dünya futbol tarihinin en iyi on futbolcusundan biri.

    biz büyük bir kulübüz. tarihimiz boyunca kazanmaya cüret edebilmişiz, olmaz denilenleri yapmışız, türk futboluna sınıf atlamışız. yine de hagi gibi bir efsaneye sahip olmak her büyük kulübe nasip olmaz. napoli ve maradona ilişkisini düşünün. galatasaray ve hagi ondan da iyisi. bu yönden biraz şanslıyız bence.

    ben 22 yaşındayım. yaşım gereği onun futbolunu kanlı canlı izleyemedim. sadece birkaç sahne var aklımda, onların da zihnimin manipülasyonu olup olmadığını bilmiyorum. bu benim galatasaray taraftarlığımda hissettiğim tek eksiklik. keşke kendimi bilir yıllarıma denk gelseydi diyorum şimdi. ama banttan izlediğim kadarı bile ona hayran olmama yetiyor.

    ayrıca kendisi benim için bir turnusol işlevi de görmektedir. malumunuz ezeli rakibimiz için büyük bir efsane olan alex de souza ile kıyaslanıyor. böyle bir kıyaslama yapma irrealitesi de ancak türkiye gibi bir ülkede olur zaten. ben alex'i fenerbahçe için büyük bir efsane olarak kabul ediyorum ancak mevzubahis kıyaslamada karşısında konulan adam dünya futbolunun gördüğü en özel birkaç oyuncudan birisi. bu kıyaslamaya tanık olduğumda o kişiyi, o ortamı ya da o topluluğu daha fazla ciddiye almıyorum. böylelikle sinir sistemimi de korumuş oluyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın