• 89
    geliyorlar yılan oğlu.

    --- alıntı ---

    emre kılınç: galatasaray ile anlaştık dediler bende tabiki türkiye'nin en büyük kulübünde oynamak benim için zevk dedim. galatasaray transferim son anda iptal olduğu günden beri içimde bir uktedir. galatasaray formasını giymek içimde hep ukte kaldı.

    emre kılınç: o dönemde galatasaray'da sneijder ve drogba vardı çok heyecanlıydım. o zamanlar yaşayamamıştım bunu. şu an hayalim olan galatasaray formasını giymek için en doğru zaman.

    emre kılınç: lig bu sene tamamlanabilirse şampiyonlukta en büyük rakibimiz galatasaray'dır. hatta açık konuşmak gerekirse galatasaray'ı favori görüyorum. sivas'da oynanan galatasaray maçında kendimizi biraz aciz hissettik. çünkü galatasaray sezonun en iyi oyununu bize karşı oynadı. o maçta sonradan oyuna girdim ve elimden geleni yaptım. aksini yapmak zaten bana yakışmazdı.

    emre kılınç: evet belki sivasspor'un sözleşmeli futbolcusuyum şu an ama sene sonunda buradan ayrılacağım. herkesin gönlünde bir takım bir teknik direktör var. benim ki de belli. ilk hedefim yurt içinde hayalini kurduğum takımla (galatasaray) başarılar kazanmak. belki daha sonra yurtdışına gidebilirim.

    --- alıntı ---

    edit: ekleme
App Store'dan indirin Google Play'den alın