resim
Abdul Kader Keita
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:42
Boy:1.84
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 2823
    finansal fair play geliyor ayağımızı yorganına göre uzatacağız, satmadan almak yok, star transferi yok denilerek üstüne birde dünya kupasında yaptıkları var bu karakterde futbolcu galatasaray ilkelerine uygun değil denilerek alındığı paraya kaçarcasına satılmış bizimle olan öyküsü yarım kalmış futbolcumuzdur.
    kendisi bu bahanelerle satıldı ama adnan polat sağolsun adnan sezgin ile bir olup bir ay sonra 8.5 milyon euroya misimovic'i alıp hagi oynatmayınca yarı parasına satmıştır. devre arasında da stancu, culio, yekta zapata derken eşşek yüküyle para harcayıp gene de bizi zarara sokmuşlardır.
    keita'ya gelirsek kendisi heralde takımda gördüğüm en dominant kanat oyuncusu olabilir. zaten iyi oyuncuydu rijkaard ile uçuşa geçmişti. sağ kanat, sol kanat, forvet arkası, santrafor bütün mevkilerde oynamıştı ve maç seçme gibi bir özelliği asla yoktu. arada şalter atardı sadece ama o kadar kusuru da oluversin :). o sene kupayı alacak olan atletico'ya karşı müthiş oynamıştı tek başına eleyecekti de hakem ve canere takıldık. deplasmandaki maçta yorumcu erman toroğlu'nun "keita'nın da birşeyler yapması lazım" demesinin ardından golünü atıp canlı yayında bozması "adam sanki duydu bizi yahu" dedirtmesi bombaydı :)
    keita,elano,kewell,misimovic ve herseye rağmen lincoln bu adamlar çok yanlış zamanlarda bize geldiler hep merak ederim 2011-2012 dönemi gibi bir yönetim ve fatih hocayla bu adamlar nasıl oynarlardı acaba?
App Store'dan indirin Google Play'den alın