• 110
    adnan polat'ı olur olmaz eleştirir; aziz yıldırım yanlış hiçbirşey yapmıyor olacak ki tek laf etmez.

    lincoln için zamanında sıradan der; onun istatistiklerinin çeyreğini ortaya koyamayan emre belözoğlu'nu sıradışı yıldız ilan eder.

    skibbe kovulurken çıkıp da galatasaray hoca harcıyor yazıktır demez; bülent korkmaz ile çok kötü bir futbol anlayışı benimseyen galatasaray onu göndermeye kalktığında ise birden hoca harcayan olur. hoca harcama konusu doğrudur ama samimi midir bu? ki kendisi skibbe'yi saftig ile bir tutmuştur. galatasaray'a son 7-8 yılın en iyi topunu oynatan, yeniden avrupa'ya geliyoruz dedirten adamı...

    lucas'ı karşılamalar abartıdır; ama maldonado ve josico'nun bile nasıl havalarda karşılandığı eleştiri konusu olmaz nazarında.

    emre belözoğlu hala galatasaraylı emre olarak anıldığı zamanlarda tribünlere hareket çeker o terbiyesizliğin kaptanıdır, milli takımdan aforoz edilmelidir; ercan saatçi galatasaray'a küfreder 'aman canım adam kendini mi öldürsün, özür diledi işte' cümleleriyle saniye bile yerilmez.

    aziz yıldırım karanlık adamları kullanarak futbolcu transfer eder*. futbola bakış açısını burdan hesap etmek zor değilken, o adamın türk futbolu adına söylediği 'tesadüf' kelimesini derin anlamlar içeren vecize ilan eder.

    eşsiz yorumlarının ardına kahkahasını da patlatıverir, komik veya daha cool göründüğünü zannederek.

    komik de değilsin cool da. vallahi objektif falan hiç değilsin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın