• 143
    türk basketbolunun gelmiş geçmiş en iyi oyun kurucularından biri, çoğu kişiye göre de 1'incisi.

    kendisi aktif basketbolculuk kariyerini noktaladığından beri milli takım için deliler gibi guard arıyoruz ve maalesef halefini bir türlü bulamıyoruz. berk uğurlu'yla kenan sipahi için bu yönde bir beklenti vardı fakat şu ana kadar o yıldız guard ışığını ver(e)mediler ne yazık ki. engin atsür'le hakan demirel yine bir dönem büyük beklentilerin odağındaydı ancak bu ikilinin katkıları da saman alevi misali kısa süreli oldu. sadece ender arslan'ın uzunca bir süre boyunca ve biraz da rekabetsizlikten pozisyonunu tek başına götürdüğü, götürmek zorunda kaldığı başarılı sayılabilecek bir periyot var idi, o kadar. zaten altyapılarımızdan istenen verimi alamayınca mecburen bobby dixon'a, shane larkin'e ve scottie wilbekin'e yönelmek durumunda kaldık.

    kerem olan tunçeri abisi kemal olan tunçeri'den* daha parıltılı bir kariyere sahip, sağlamından boynuz kulağı geçti hani. aynı zamanda bir başka selefi olan orhun ene'den de daha ışıltılı bir cv'si olduğu muhakkak. esasında eurobasket 1999'da yaptığı büyük hatalarla en kocamanından soru işareti oluşturmuştu zihinlerde ama allah'tan kariyerinin bir noktasında yurtdışına gitme kararını aldı da, hem kendisine hem de türk basketbolunun geleceğine fayda sağladı. bilhassa real madrid'te geçirdiği zaman dilimi kerem tunçeri'yi bambaşka bir seviyeye çıkardı ki sonrasında da gerek efes pilsen'de gerekse de milli takımda patladı gitti.

    https://gss.gs/EJx.jpg

    özel hayatı ve tercihleri ipimde değil fakat bu konuda abisinden biraz feyz alsa fena olmaz bence. :( bildiğim kadarıyla mutlu bir evliliği* ve dünyalar tatlısı iki kızı var.

    https://www.instagram.com/kemaltunceri9

    plastiklerden sana hayır yok be kaptan, kendine gel gözünü seveyim. ha bir de, özel mesajları "ifşa" adı altında yayınlayıp reklam kasan kancıklara, kevaşelere, orospulara ekstra dikkat şart.
App Store'dan indirin Google Play'den alın