resim
Radamel Falcao García Zárate
Takım:Rayo Vallecano
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.77
Uyruk:Kolombiya
  • 4872
    sörloth veya ne bileyim vedat muriqi'yi transfer etmemiz ve sonrasında satmamız bize yüklü miktarda bonservis getirebilirdi şimdi herkes bu konuda hemfikirdir ama olayın bide öbür tarafı var.

    hagi -karpatların maradonası- bize geldiğinde 31 yaşındaydı. dünyanın en iyi futbolcularından biriydi, müthişti. 36 yaşında futbolu bıraktığında 4 sene üst üste şampiyon olmuş, uefa ve süper kupayı almış, bunun yanında nice kupalar kazanmış bir takımın baş rolüydü. boşuna dünyanın en büyük kulüpleri sıralamasında 1. olmadık değil mi? ondan bonservis gelmedi ama nice başarılar geldi.

    bir diğer örnek drogba; adam bize 35 yaşında geldi. kaldığı kısa sürede 1 lig şampiyonluğu, 1 türkiye kupası, 1 süper kupa ve bir kez de şampiyonlar liginde çeyrek final başarısı yakalamış bir takımın as forvetiydi. müthiş bir katkı verdi. drogba, afrika'nın sembol isimlerinden biri olduğu için sırf bu adamdan dolayı afrika'nın birçok ülkesine galatasaray'ın ismi gitti, marka değeri yükseldi.

    falcao içinde aynısını düşünüyorum. evet yaşı sorun, evet sık sık sakatlanıyor ama bu adam falcao be abi. oynadığı maçlarda takır takır birer, ikişer tane atıyor. kalmaya devam ederse, gollerini atmaya da devam edecek.

    yani anlatmaya çalıştığım şey, bu büyük futbolcular satışından dolayı bonservis getirmez ama başarılarından dolayı kupalar getirir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın