• 1981
    birkaç öneri yapacağım kulüp.

    (bkz: star wars: the rise of skywalker)

    çevremdeki herkesin ve internet yorumlarının çok kötü olması sebebiyle erteleye erteleye ancak birkaç gün önce izlediğim film.

    herkes haklıymış * star wars evrenine verdiği hasarı bir kenara bırakıyorum, bu filmi star wars dışında bir film gibi değerlendirsek bile kötü.

    film boyu bir şeyler oluyor ama sizi zerre içine çekemeyen olaylar. her şey o kadar hızlı gelişiyor ve sonuçlanıyor ki olay örgüsü, hikaye vs. bildiğiniz yok. hiçbir kahraman ile bağlantı kuramıyorsunuz çünkü buna zaman yok. bir sorun oluyor ery çözüyor devam ediliyor, bir sorun oluyor rey çözyor devam ediliyor, bir sorun oluyor eh bu sefer de yan karakterlerden biri çözüyor ve devam ediliyor ama bu çözme işlerinde nasıl bu kadar maharetli oldular vs. bunları açıklamak yok. inanın işte, onlar her şeyi çözer. bu da zaten filmi başlı başına mahveden bir şey. film, film olamamış bir kere; star wars evrenini vs. geçtim.

    star wars evrenine verdiği zararı tarif edebilecek kadar bu evreni iyi bilmediğimden bu kısmı geçiyorum, net olarak gömülen kısım zaten burası aslında. internette bol bol eleştiri mevcut. ben de katılıyorum, filmi bu kadar gömmemin nedenlerinden bir kısmı da bunlara olan sinirim.

    (bkz: el hoyo)

    yeni değil * ama güzel bir sistem / insanlık / yaradılış eleştirisi yapan bir film. anlatıp spoiler vermek istemiyorum, başlı başına spoiler lık bir film çünkü. izlemenizi tavsiye ederim. bünyeniz hassassa bazı sahneleri mideniz kaldırmayabilir, baştan uyarayım * 8/10.

    (bkz: jumanji: the next level)

    eğlenceli, zaman geçirmelik bir film. bildiğimiz jumanji nin günümüze uyarlanmış diyebileceğim bir filmi. 7/10. boş zamanlarınızda izleyebilirsiniz.

    hazır bu kadar öneri yapmışken bir de istekte bulunayım; macera filmi önerilerine açığım. jumanji tarzı bir grubun başından geçen eğlenceli macera / absürt / komik filmleri izlemek istiyorum şu dönemde. önerisi olan yeşillendirebilirse ya da buraya yazarsa sevinirim *
App Store'dan indirin Google Play'den alın