resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 15646
    selçuk ne zaman orta sahasının gerisine gelmeye başladı, o zamandan itibaren bitme noktasına geldi ki bu da takribi olarak sneijder'in gelmesine tekamül ediyor. uzun süredir katkısı olmadan takımda bulunuyor ve oyun içinde hiç yok.

    sözleşmesiydi, kazandığı paraydı vs. bu konulara girmeyeceğim. zaten bu performansa, aldığı bu parayı hak ettiğini aramızda hiç kimse gelip de bizi ikna edemez diye düşünüyorum. kimse de kusura bakmasın, sizinde önünüze getirip milyon dolarlık, 4-5 yıllık kontrat koysalar, siz de imzalarsınız.

    performansın dışında, floryadaki, soyunma odasındaki, sosyal medyadaki, yıllardır içinde bulunduğu çevredeki tutumuna ve gelen haberlere bakıldığında da, formayı çıkarması dışında çok büyük terbiyesizlik, ahlaksızlık ya da saygısızlık vs. yaptığını hatırlamıyorum. kulüp içindeki birliktelik, altyapı ile olan ilişkiler, yerli/yabancı dengesi, vb. bazı konular kendisinin kulübe kattığı artı yönler. tabii ki bunlar, yıllardır aldığı ve performans olarak karşılığını vermediği paranın direk olarak açıklaması olamaz. ünal aysal dönemindeki sözleşmeye yorumum yok, hataydı ama son yaptığı ve uzattığı sözleşmede, fatih hoca da takımın başındaydı ve kendisine 4 mio tl verildi. hepimiz çok iyi biliyoruz bu işi de, güvendiğimiz fatih hoca, başkanımız ve yönetim kurulumuz mu bilmiyor ? demek ki arka planda performans dışında, yukarıda saydığım bazı maddeler var ki bu sözleşme selçuk ile yapılıyor. ben en azından öyle düşünüyorum.

    ben selçuğu severim, iyi bir profosyonel olduğunu düşünüyorum. ben de isterdim donk gibi olsun, 2. baharını yaşasın. atiba gibi hep diri kalsın ve katkı vermeye devam etsin. emre belözoğlu gibi yaşlanırken bile klası ve tekniğiyle daha direkt katkı vermeye devam etsin ama olmadı/olmuyor. kulübe yıllardır iyi/kötü hizmet etti ama artık bu sezonla birlikte futbolu bırakmalı ve hasan/ümit ile birlikte takıma destek olmaya devam etmelidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın