resim
Milan Baroš
Takım:Vigantice
Mevki:Santrfor
Yaş:42
Boy:1.83
Uyruk:Çek Cumhuriyeti
  • 5535
    kendisinin oynadığı oyunu ve özverisini hatırlamayanlar da sözlükte yazmaya başlamasıyla sözlük için yaşlı sayılmaya başladık demektir.

    bu adamın nasıl top oynadığını hatırlamak için en az 12-13 yaşında olmak lazım. aslında sahada ne olduğunu spikerin anlattıklarının dışında dönen mücadeleyi anlamak için ülkemizde genellikle 20'li yaşları beklemek gerekiyor. ancak işi bu kadar dramatize etmek istemiyorum. 2008-09 sezonu hem ilk hem en iyi sezonu olduğu için 2008'te 12 yaşında olan birisi 1996 doğumludur. 2002'lerin 18 yaşında olduğu bugünlerde baros'un oynadığı dönemin nostalji seviylerine gelmiş olması benim gibiler için acı da olsa bir gerçek. hayat su gibi akıp gidiyor.

    gol kralı olduğu sezonu falan unutsam da 10-11 sezonu arena'da kupa eşleşmesinde gaziantep'e elenmek üzereydik. tribünde gözü yaşlı, çaresiz bir şekilde sahadaki futbolcuların filmlerde görülecek mucizevi bir değişim yaşamasını dilemekten başka bir şey yapmazken elinde korner bayrağı ile koşusunu unutamıyorum.

    fatih terim hakkımda söyledikleri ne kadar doğru bilmiyorum. doğruysa da futbolu değil, karakteri hakkında ipucu verir. fatih terim'in efsanevi 4-4-2'ye geçiş yaptığı maçta sahadaki 2'den 1'iydi. taktik görmedim demesi doğru değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın