resim
Kazım Ersun Yanal
Görev:Teknik Direktör
Takım:Amed SK
Yaş:62
Uyruk:Türkiye
  • 1857
    içinde helyum olan balonları bilirsiniz patlamaz ama zamanla söner. işte bu balonlara benzetiyorum ersun yanalı. kesinlikle türk futbol tarihinin en kötü 3 5 hocasından bir tanesi. fatih terimle aynı cümleyi bırakın bence aykut kocaman dan bile kötü bir hocadır. kazandığı şampiyonluğu hatırlayalım o zamanlar diğer takımların yaşadığı kaosu. eminim o sene kaos içinde olmasaydık net bir şekilde biz şampiyon olurduk.

    tek bildiği savunmayı ileri çıkartıp tüm oyuncularla hücum etmesi. peki neden bu sene olmadı? bunun tek bir sebebi var oda yabancı serbestliği. eskiden savunmayı yerlilerden kuran takımlar çok kolay gol yiyordu ileride de atacak oyuncu olmadığından dolayı rahatça gol atabiliyordu. şimdi ise artık takımlar yabancı serbestliğiyle birlikte dünyada tanınan bilinen futbolcuları ülkemize getirerek kaliteyi arttırdı. sen savunmayı ilerde kurduğunda kaliteli yabancılarıyla atakları savuşturuyor ilerde de dünyaca ünlü forvetlerle fişi çekiyordu. 'var' sistemi de gelince sonuç kaçınılmaz fiyasko..

    ersun yanal benim için türk futbolunun balonudur. fenerbahçe taraftarının kendi fatih terimini çıkarma sevdasıdır. umarım böyle sabit fikirli insanlar futboldan silinir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın