aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 121
    kariyer olarak olmasa bile ki farklı kulvarların adamıyız, 10 yıl sonra halet-i ruhiyesi bakımından aynı seviyede olmayı düşündüğüm ve muhtemelen de olacağım yazar, abi.

    ama öyle dandirikten değil, hello cello değil harbi abi. başım sıkışsa ilk telefonla arayacağım türden bir abi.

    bir insan düşünün; hayata belirli noktalar itibariyle farklı dünya görüşleri ile bakabiliyor olsan da birçok konu bakımından aynı şeyleri hissettiğin.

    tribün ile ilgili bir konu konuşursun aynı cümleleri eder, hayatın akışı ve geçmiş dönemler ile ilgili tartışırsın aynı cümleler gelir.

    zevkler ve renkleri konuşursun aa bu adam yine benimle aynı şeyleri hissediyor dersin. öyle de özdeşleştiğin bir insan bulursun karşında.

    o da tıpkı senin gibi dinlemekten büyük keyif alan biridir üstelik. yeri gelir uzunca konuşur yeri gelir kısa ama öz bir ifade ile durumu özetler.

    hitabet yeteneği muazzam güçlüdür hatipliğinizin kuvvetli olduğunu görür, guru duyarsın. senden tek farkı müthiş ses tonudur o kadar farklılık da olsun dersin.

    galatasaray sözlük'e adımını attığın günden beri her derdinde o mesaj kutucuğunu yeşillendirir, hep yardımcı olmak istemiştir. derdinin, sıkıntının hafiflemesini kendine görev edinmiştir. dersin ki ulan bu benim işte, yıllarca benim başkalarına yaptığımı adam bana yapıyor.

    eni sonu tanışacağız, hasretle sarılacağız dersin. bir derbi günü, 28 eylül 2019 galatasaray fenerbahçe maçı'nın hemen öncesi nevizade aslanım bar'da bir zirvede denk gelirsin üzerinde falcao forması ile.

    oradan sonra tamamıyla gerçek bir aile olursun aynı semtte ikamet etmenin de verdiği şanslılıkla. halı saha maçına çağırırsın inzaghi formasını giyer gelir, maçtaki diğer insanların da gönlünü kazanır güler yüzüyle.

    iyi ki var denilenlerden bir tanesi, bir insanın bozuk psikolojisini düzeltmedeki en temel dinamiklerden biri. güçlü bir figür, tam bir alfa. iyi ki varsın güzel insan, iyi ki bizimlesin!
App Store'dan indirin Google Play'den alın