• 79
    ultraslan ile hiç bir bağlantım yoktur, öncelikle bunu belirteyim *.

    1 mart 2020 galatasaray gençlerbirliği maçı için her zamanki gibi doğu 112 kombinem ile stadda yerimi almıştım. maç öncesi ve ilk 3 dk. şehitlerimizi anma amaçlı yaratılan ambians muhteşemdi. ama bunun tüm maç tribün performansına nasıl etkisi olacağını kestirememekteydim. maç ilerledikçe tribünler ritmini buldu, sınırdaki askerlerimize destek marşları da unutulmadan, dakikalar ilerledikçe sahadaki askerlerimize marşlar yükselmeye başladı arena'dan.

    ama emin olun ambiansın en zirveye ulaştığı an yerine sevemem'in söylendiği anlardı. maçtan sonra eve gelip sözlükte bu başlığı okuduğumda gerçekten çok şaşırdım. televizyondan böyle negatif hissedilmesinin sebebini bilememekle beraber, çok enteresan şekilde stadda ciddi gaz yaratan ve hatta oyuncuları da pozitif etkileyen bir ambians yarattı bu marş.

    televizyondan izleyip beğenmeyen renkdaşlarıma nacizane önerim, bir kere de stadda dinleyip son kararlarını vermeleri yönünde olacaktır. beğenmezlerse yine beğenmesinler lafım olmaz ama stadda gerçekten etkisi çok başka.
App Store'dan indirin Google Play'den alın