resim
Emre Belözoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:43
Uyruk:Türkiye
  • 4398
    galatasaray altyapısından yetişip de yontulmayı beceremeyengillerden. müthiş bir yetenekti, kariyeri de parlaktı ama karakter başka bir şey, personality goes a long way.

    emre içinde fenerbahçeli mi galatasaraylı mı bilemem, bence her iki takımın da taraftarı. bunu çok ciddi söylüyorum, kafasındaki git geller, bir zamanlar mensubu olduğu cemaat sebebiyle yaşadığı ikilemler bence bu adamın psikolojisini en başından bozmuştu. siniri stresi de türlü türlü huyu da bu yüzden.

    galatasarayın içindeyken, fikri hür vicdanı hür olmak ne demek, bunu öğrenemiyorsan bir daha iflah olmazsın.

    kendisinin fenerbahçe’ye geçtiği zaman neden bayrak adam olduğunu, ne istediler de vermedik bakış açısıyla yorumlamak yanlış mıdır? emre fenerbahçe için ne anlam ifade eder ki kaptanlığa kadar yükselmiştir?

    galatasaray kulübü, kendi yeteneklerine salça olup onları zehirleyen bir çeteyi, henüz daha tüm ülke onları yere göğe sığdıramazken, kendisini kendi istemi dışında gelişen bu gruplaşmalardan temizlemiş ve bağlantılı oyuncu bırakmamışken, 2008 yılında fenerbahçe kulübü, kendi rızasıyla, yapılabilecek en “abi” futbolcuyu takımına transfer ederken, tek düşüncesi transfer çalımı atmak, galatasaraylı bilinen emre’ye çubukluyu giydirmek miydi?

    yo dostum, bu işin bu kadar basit olduğuna beni kimse inandıramaz. galatasaray kapıdan kovdukça bacadan girmeye çalışan bir topluluğun kullandığı, üstelik son sürat uçuruma doğru giden bir trenden medet umarak bir şampiyonluk koparma sevdasına trene atlayanların, 2011 rezaletini kumpas diye plot twiste çevirmeye çalışma uğraşını gülerek izleyeceğim hep.
App Store'dan indirin Google Play'den alın