• 37504
    "ben 17 yıllık fifa hakemiydim. galatasaray - trabzonspor maçında 34 yaşındaydım. önümde daha 9 yıl vardı ancak bırakmak zorunda kaldım. sezon sonuna kadar bana maç verilmedi. klasman düşürüldüm. o maça ben kendi yardımcı hakemlerimle çıkmadım."

    "umut bulut'un pozisyonu hakkında hâlâ söylüyorum cavanda sol dizine doğru darbe yaptı. yayıncı kuruluş yayınlamadı o açıdan. benim gördüğüm açıdan penaltı diyorum hâlâ."

    "trabzonspor'a verdiğim penaltının daha sonra penaltı olmadığını gördüm. trabzonspor camiasının hakkını yemiş olsam, o penaltıyı vermezdim."

    "kırılma anı trabzonsporlu özer hurmacı'nın gördüğü sarı karttı. direkt kırmızı kart göstermem gerekiyordu. 'sıkıyorsa beni at' dedi ama oyunu germemek için sarı kart verdim. daha sonra ikinci sarıdan attım."

    "salih dursun'a hakkımı helal etmiyorum. beni arayıp özür dilemeden ekranda şov yaparak olmuyor bu işler."

    "salih dursun o an elime vurdu ya da kartı almaya çalıştı. yere düşen kartı bana gösterdi. kartımı bana verince ben de onu attım. kimse cesaret edemezdi. ben hakemlik onuru gereği dik duruş sergiledim."

    "maçtan sonraki haftada çocuğumun anaokuluna gidilmiş, oğlumu rehberlik odasına kitlemek zorunda kaldılar. 15 gün çocuğumu okula gönderemedim. psikolojik tedavi aldı."

    "eşimin çalıştığı yerde yakasına yapışmışlar. hatasıyla, sevabıyla bu bir oyun. seyirciler, yöneticiler, teknik direktör, kaleci hata yapmıyor mu? hakem de bir insan."

    "bu sektörde en zayıf halka hakemler. telefonlarımız dinleniyor, ailemiz takip ediliyor. camiadaki en temiz insanlar bence hakemler. arkaları yok, hakemin kalemini kırabilecek birçok kişi var."

    eski hakem deniz ateş bitnel
App Store'dan indirin Google Play'den alın