resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 15639
    girilen her entryde abartı payı artan kaptanımız. yok 6 senedir top oynamıyor yok 7 senedir top oynamıyor. el insaf ya . hamza'lı sezonda sampiyon oynarken gayet de oynadı bu adam. 13/14'te de. her sezon ilk geldiğindeki gibi duble gol duble asist bekliyorsanız, oynamadı dersiniz tabi. bunu yapan kaç orta saha oyuncusu geldi sanki lige? 15/16 ve 16/17 de performansı gerçekten düşüktür ama o kadrolardan bir tane performansö vasat üstü isim sayabilir misiniz? adamın yanına bir sene jose rodriguez diye futbolculuk ile alakası olmayan bizden sonra hiçbir yerde oynayamamış bir adam, bir sene de futbolu bırakmış de jong'u koydular son gün. bizim taraftar yapısının ayılıp bayılmayı sevdiği poldi, wes gibi adamlar top rakipteyken maçı bırakıyordu. derbiler hariç aklına ön tarafı topu kovalayan bir galatasaray geliyor mu gözünüze o sezonları düşündüğünüzde?

    selçuk inan ilk 2 senesi lig tarihine geçecek şekilde 4 sene iyi performans göstermiş, sonraki iki sene vasat altı oynamış, son 3 sene ise oynamamıştır. bu süreçte, başta bu sözlükte genelde tüm sosyal medyada hakkında üretilen yalan(ustteki entrylerde oyunbozan çok güzel açıklamış) algılarla,nahoş esprilerle uğraşmıştır. selçuk inan galatasaray efsanesidir. insanın olduğu yerde kusur vardır. kusurlarıyla galatasarayın kaptanıdır, 2008-2011 arasını hatırlayanlar, sezon gittikten sonra futbol da neymiş moduna geçmeyip o acıyı çekenler o imzanın ne demek olduğunu anlar.

    her şeyi geçiyorum, yıllarca bu adama yeniçeri dediler. takımda grupçuluk yapıyor, yabancıları dışlıyor dediler. hakkinda tek kişi kötü konuşmadı, bu iddiaların ilk öznesi olan sneijder adamı jübilesine çağirdi, herkes hep güzel andı. ama asıl vurgulamak istediğim bu da degil, bu iddaları yapan aynı tayfa şimdi selçuk hoca olsun diyenlere bu kadar pasif adam, kendini dinletemeyen ezik insandan hoca mı olur diyor. takımı ikiye bölecek kadar söz dinleten, hizipçi; hoca olamayacak kadar pasif, edilgen... bu tezatlığa kararı siz verin. ama vefalıyız demeyin. biz oyunculara değil galatasaraya vefalıyız lafı da duygusal dolayısıyla tartişma kazandıracsk ama içi boş bir argümandır. kurumlara değeri katan içindeki insanlardır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın